Firefox har en en säkerhetsfunktion som varnar när du vill öppna ett annat program från webbläsaren. Detta är normalt, men för att du ska kunna använda BankID behöver du välja OK.

Vi rekommenderar även att du bockar i rutan Kom ihåg mitt val för BankID-länkar.

Screenshot

Ändra så att FireFox tillåter BankID

Du kan göra en permanent ändring så att FireFox alltid tillåter BankID-programmet.

Starta BankID säkerhetsprogram och gå till menyn Inställningar. På fliken Avancerat, avsnittet Åtgärda startproblem i webbläsare , klickar du på knappen Åtgärda, så startar BankID säkerhetsprogram i fortsättningen.