Felet verkar inte bero på BankID-appen utan tycks vara knutet till de inbyggda uppdateringsfunktionerna i telefonen/plattan. Prova följande:

Android:

1. Klicka på Inställningar (kugghjulet) > Appar > Google Play butik

2. Välj Tvinga stopp nere till höger.

3. Under Lagring, välj Rensa data och Töm cache.

4. Prova sedan att uppdatera BankID-appen på nytt.

iOS:

1. Klicka på Inställningar (kugghjulet) > Allmänt > iPhone-lagringsutrymmeBankID

2. Välj Avlasta app och sedan Ominstallera app.

Om det ändå inte går att uppdatera BankID-appen när du har provat dessa åtgärder ber vi dig vänligen att kontakta supporten hos Google respektive Apple för att få hjälp.