BankID support

Systemkrav BankID

BankID säkerhetsprogram kan användas i följande operativsystem och webbläsare:

Windows 7 och senare

• Internet Explorer version 11 och senare
  • Microsoft Edge senaste versionen
  • Mozilla Firefox senaste versionen
  • Google Chrome senaste versionen

macOS 10.10 och senare

• Safari version 9 och senare
  • Mozilla Firefox senaste versionen
  • Google Chrome senaste versionen
Mobilt BankID fungerar ihop med:

iOS

• iOS 9 och senare på iPhone, iPod Touch och iPad.

Android

• Android 4.1 och senare på mobiltelefoner och surfplattor med Google Play Butik. I september 2018 kommer kravet att höjas till Android 5. BankID-appen fungerar inte med Google-abonnemanget ”Project Fi”.

BankID-appen fungerar för närvarande inte på följande enheter:

• Samsung Galaxy J7+
  • Samsung Galaxy J7 Max
  • Samsung Galaxy C8 (Kinesisk version av J7+)

Windows 10 Mobile

• Stödet för Windows 10 Mobile kommer att upphöra vid årsskiftet 2018/2019. Användare rekommenderas att byta till BankID-appen för iOS eller Android innan dess.