Du beställer Mobilt BankID via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad.

Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig litet åt mellan olika banker.

Behöver du hjälp med att komma igång klicka här

Digital kontroll av ID-handling

Det kan hända att du behöver bekräfta din identitet en extra gång. Det gör du genom att skanna och blippa ditt svenska pass eller nationella ID-kort. Se hur det går till i filmen.
Klicka på din bank nedan om du vill veta mer.