Tillåt körning av BankID i Chrome

Den senaste versionerna av Chrome (version 32 eller senare) kräver att du tillåter körning av insticksprogram (pluginer). Det innebär att du är tvungen att tillåta körning av Nexus Personal på webbsidor där du vill använda ditt BankID.

För att det ska fungera måste du i den dialogen som visas välja "Kör alltid på den här webbplatsen" och sedan ladda om sidan. Detta måste du göra för varje webbplats där du vill använda ditt BankID.

Ett annat alternativ är att du ändrar så att BankID alltid får tillåtelse att köras. Du behöver då bara ställa in det en gång för att det sedan skall fungera på alla webbplatser.

Gör så här:

1. Skriv chrome://plugins på adressraden och tryck på Enter.

2. Leta upp Nexus Personal och bocka för Tillåt alltid.

Aktivera Nexus Personal plugin