Systemkrav

BankID säkerhetsprogram kan användas i följande operativsystem och webbläsare:

Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8 i skrivbordsläge

• Internet Explorer                                                 version  8, 9, 10 och 11

• Mozilla Firefox                                                      senaste versionen

• Google Chrome                                                    senaste versionen

Mac OS 10.7, 10.8, 10.9 och 10.10

• Safari                                                                    version 5 och senare
  • Mozilla Firefox                                                    senaste versionen
  • Google Chrome                                                 senaste versionen