Tekniska frågor

• Varför fungerar inte mitt BankID när jag har bytt dator?

• Varför fungerar inte mitt BankID?

• Varför kommer inte mitt BankID upp i listan?

• Jag skriver rätt lösenord/PIN-kod, men programmet påstår att det är fel, varför då?

• Hur hanteras scriptvarning i Firefox?

• Varför kommer inte lösenordsfönstret upp i BankID säkerhetsprogram?

• Vad betyder fel 8005?

• Hur kopierar jag mitt BankID till en annan dator? (Linux)

• Hur kopierar jag mitt BankID till en annan dator? (Windows/Mac)

• Varför behöver jag starta om dator/webbläsare vid uppdatering av BankID säkerhetsprogram?

• Varför startar inte BankID-programmet automatiskt vid inloggning/underskrift? Istället visas dialoger om extern kontrollbegäran eller som ber mig godkänna körning av BankID säkerhetsprogram.

• Varför får jag felkod "Giltigt BankID saknas. Meddelandekod 10002."?

• Varför visas felkod 10006 eller 10023 när jag försöker använda BankID?