Frågor och svar Mobilt BankID

• Varför fungerar inte Mobilt BankID på min Jolla-telefon

• Det står "Klar att användas" i BankID Säkerhetsapp, men det finns inga knappar att trycka på och inget händer. Vad är fel?

• Hur mycket datatrafik används för Mobilt BankID?

• Fungerar BankID säkerhetsapp på andra telefoner än iPhone och Android?

• Vart vänder jag mig för att få ytterligare hjälp om Mobilt BankID?

• Vad krävs för att jag ska kunna använda Mobilt BankID?

• Fungerar Mobilt BankID i min telefon eller surfplatta?

• Hur skaffar jag Mobilt BankID?

• Varför fungerar inte Mobilt BankID i min mobiltelefon eller surfplatta?

• Varför händer det ingenting i min mobiltelefon eller surfplatta?

• Vad kostar det att skaffa och använda Mobilt BankID?

• Kan jag använda flera BankID på samma mobiltelefon eller surfplatta?

• Kan jag använda Mobilt BankID på flera mobiltelefoner eller surfplattor?

• Hur fungerar tjänsten när jag är utomlands?

• Mitt BankID fungerar inte. Vad ska jag göra?

• Jag har låst min säkerhetskod. Vad ska jag göra?

• Jag kan inte läsa hela texten. Vad ska jag göra?

• Hur byter jag säkerhetskod?

• Kan jag få en ny säkerhetskod när jag har glömt min gamla?

• Hur byter jag språk?

• Jag återställde min telefon från en säkerhetskopia och nu fungerar inte mitt BankID. Vad ska jag göra?

• Kan jag ringa och använda Mobilt BankID samtidigt?

• Hur lång tid tar det att få mitt BankID spärrat?

• Hur skyddar jag mitt BankID på bästa sätt?

• Varför finns det så många olika koder?

• Hur spärrar jag mitt Mobila BankID?