Välkommen till BankID support

Här får du hjälp med ditt BankID och den programvara (BankID säkerhetsprogram) som du behöver för att beställa och använda BankID. På den här webbplatsen kan du också hitta svar på vanliga frågor och få hjälp med de vanligaste problemen.

Har du Windows 8.1?

Ser du nya dialoger när du använder BankID?

Har du Windows XP
eller Mac OS 10.6?

Om du har Windows 8.1 och har problem med använda BankID så kan du behöva du uppdatera till den senaste versionen av BankID säkerhetsprogram. Det gör du på webbplatsen install.bankid.com

install.bankid.com

En ny lösning för BankID tagits fram och webbplatser går nu successivt över till den. När du loggar in kan du därför se nya dialoger som du inte känner igen.

Läs mer

Dessa operativsystem får inte några nya säkerhetsuppdateringar och stöds inte längre av BankID säkerhetsprogram. Du behöver uppdaterar till ett nyare operativsystem eller går över till Mobilt BankID. Supporten har upphört för XP

BankID systemkrav